Reorganisatie van de tuin

Door met de tuinarchitect te spreken, ben ik ook gaan nadenken over de tuin. En was het eigenlijk ook eens tijd om de schommel opnieuw te verzetten: we hadden bijna twee jaar geleden alles op een hoopje moeten zetten om zo veel mogelijk plaats te maken voor de verbouwingen. De schommel – waarvan het frame eigenlijk aan vervanging toe is – stond echt tegen de haag gepropt, en het zag er allemaal zo vol uit.

Ik heb vandaag met de drie mannen de schommel helemaal verzet en de rest wat proper gezet, en het ziet er al helemaal anders uit. Het doet me ook weer twijfelen over de locatie van het terras: op het lange eind aan het schuifvenster, of toch maar om de hoek, in de “bloementuin”, zodat de jongens meer plaats hebben om te spelen en niks omver kunnen gooien? Hmm. Eerst maar eens even wachten op het plan van de tuinarchitect, medunkt.

IMG_5446

IMG_5445

IMG_5447

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.