Doorwerkdonderdag

Sommige donderdagen – donderdag is mijn vrije dag – ga ik op pad, of probeer ik te lunchen met iemand, maar deze donderdag had ik broodnodig voor mezelf. Door op weekend te gaan was mijn werk er wat bij ingeschoten en had ik nogal wat achterstand. Dus blogde ik, werkte ik Gentblogt bij, deed ik allerhande administratie, voerde ik betalingen uit, probeerde ik mijn inbox wat te legen, legde afspraken vast, plooide was op, leegde valiezen van vorig weekend, repareerde Merels klink met gerief dat ik eerst in de Brico ging halen, en nog wel wat van dat soort dingen.

Quasi wanhopig probeerde ik ook wat toetsen te verbeteren, maar dat viel wat tegen, want ik raakte enkel door de kleine toetsen en de ongeziene teksten, mijn stapel herhalingstoetsen is nog steeds even hoog.

Maar vooral: ik veegde een hoop spinrag uit mijn hersenpan en creëerde innerlijke rust, en die had ik echt nodig.

Ik kan weer een tijdje voort, denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *