English Day

Het is intussen een zodanige traditie op school, die English Day, dat hij ook ongemeen goed wordt opgevolgd. Ik denk niet dat ik lieg als ik zeg dat 90% van de leerlingen zich speciaal heeft opgekleed. Echt, echt leuk om zien.

’s Middags is er fish and chips en een ijsje, en doorheen de dag komt er een speciale Engelstalige theatergroep optreden, die enkel Engels kan, en aangepaste stukken speelt. Fijn, ook al is het soms chaotisch omdat een groot deel improvisatie is. Maar wel heel amusant om naar te kijken, dat wel.

Enfin, bij deze een paar fotootjes van de dag, gewoon omdat het zo leuk is de leerlingen zo te zien. Altijd ambiance, bij ons op school!

IMG_3367 IMG_3371 IMG_3378

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *