Oudejaar

Om half negen stond ik al in de winkel: ik moest nog boodschappen doen voor ons hapjesfestijn, en wilde niet, zoals vorige week, in de massa verzeilen. Ik was duidelijk niet alleen met dat idee, maar het viel best nog wel mee.

Na het middageten reed ik naar Evergem naar de speelgoedwinkel, maar die hadden niks van wat ik nog nodig had. Dus pakte ik tegen twee uur de kinderen in, stopte ze in de auto, en reed met hen eerst langs de Standaard voor een boek voor de schoonmoeder, en daarna naar de Dreamland voor de ontbrekende cadeautjes.

Tegen drie uur waren we aan de Bourgoyen, en maakten we een wandeling in het laatste winterlicht van 2014. Heerlijk. Zowel Wolf als ik hebben er foto’s genomen.

IMG_2883

IMG_2887

IMG_2888

IMG_2889

IMG_2893

IMG_2895

IMG_2896

Tegen vier uur waren we helemaal uitgewaaid, begonnen we thuis de hapjes voor te bereiden, en tegen vijf uur zaten we in de zetel onder dekentjes, bij een knapperend haardvuur, naar Frozen te kijken. Waarna, na afloop, uitgebreid door de kinderen moest gedanst worden op Let it Go. Uiteraard.

Enfin, ik stak Merel in bed, en we keken nog met de jongens naar Guardians of the Galaxy. Hersenloos vertier, maar fijn op zo’n avond.

2014, ge zijt niet het gemakkelijkste jaar geweest, maar we hebben het toch maar weer gehaald, samen. Op naar het volgende!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *