Give away: een splinternieuwe, knalroze Brita filterkan!

Hou je niet van de smaak van het kraantjeswater bij jou thuis, en vind je flessenwater te gek voor woorden?

Dan is deze Navelia Brita waterkan wellicht iets voor jou! Wij kunnen ze niet gebruiken, omdat ons kraantjeswater echt wel een aangename smaak heeft, en dus meer dan voldoet. Al vind ik ze eigenlijk best wel mooi, met dat felle roze ^^

IMG_7319

9200000015358439

Enfin, als het iets voor jou is, laat dan een commentaartje bij deze post achter, met een ode aan het roze (dan kan ik die gebruiken voor mijn eigen kleine roze prinses hier ten huize), en op 1 november laat ik haar een briefje trekken met de winnaar.

Let wel: je moet ze wel hier in Wondelgem of in Gent komen ophalen!

 

4 Antwoorden op “Give away: een splinternieuwe, knalroze Brita filterkan!”

 1. Roze

  Hektoor of Achilles
  Octavianus of Marcus Antonius
  Richard Leeuwenhart of Saladin

  De kleur van passie, vuur en levensbloed
  Verwrongen

  Dekselse 20e eeuw

  Geen held
  Een prinses
  Geen held
  Heldhaftiger dan
  Een prinses
  Geen prinses
  Prinsesser
  Een Merel

 2. Pink Lady, Pink Panter, Roosje Framboosje en alle Raspberry Friends, Pink Flamingo en roze garnalen met roze pompelmoes
  babyroze, fluoroze, omaroze
  roosje mijn roosje wat bloos je
  ik koos je
  omdat ik van je hou

  en heb ik nu zelf toch net ook een roze truitje aangetrokken vandaag zeker 🙂

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.