Notenleer

Aangezien Kobe nu in het derde leerjaar zit, mag hij ook beginnen met notenleer. Hij kijkt ernaar uit: hij loopt ganse dagen te zingen, en is verzot op muziek.

Gelukkig valt het nog mee qua uren: op woensdag heeft hij les van half twee tot drie, en heeft Wolf intussen gitaarles van tien voor twee tot drie. Die twintig minuutjes houdt hij zich daar wel bezig, met zijn gitaar, met vriendjes, of met zijn gsm.

Op zaterdag is het net ietsje lastiger voor mij: Kobe heeft notenleer van half negen tot half tien, en dat piekt. En dan mag ik een uurtje later opnieuw naar Evergem kletsen, want Wolf heeft notenleer van half elf tot een. Met de fiets gaan vind ik voor hem nog geen optie: hij moet het drukke kruispunt aan de R4 over, en het is er, ondanks de lichten, écht niet veilig. Afslaande auto’s, weet u wel?

Maar bon, morgen gaan ze van start. Kobe popelt nu al.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *