Autodinges.

Zo van die dagen dat ge rustig kunt doorwerken, ze zijn toch zeldzaam. Maar gisterenavond kreeg ik een tekstberichtje, of Wolf niet wilde komen spelen. En deze voormiddag idem, maar dan voor Kobe. Resultaat: twee jongens het huis uit, dus enkel nog Merel over.

Ik had al de hele voormiddag aan de garage gewerkt, en wilde nog naar de Suprabazar. Daar maken ze immers nummerplaten, en de Ford S-Max, die ik al een maand of twee geleden van Bart had overgekocht, staat nu eindelijk op mijn naam, met eigen platen. Oef. Ook dat is dus alweer een klusje dat geregeld is. Nu moet ik alleen nog onze oude Citroën Xsara Picasso verkocht krijgen. Het ding staat hier al een paar maanden werkloos op de oprit, en is nu dus ook zijn platen definitief kwijt.

Hij is intussen meer dan tien jaar oud, heeft amper 140.000 km (wat niet veel is voor een diesel), maar er mankeert nogal wat aan. De batterij is morsdood, er is een deukje aan de koffer (die wel nog sluit, gelukkig maar), het klepje van de benzinetank is afgebroken, en er zijn overal krasjes op. Door een tweedehandseverkoopkeuring geraakt hij dus niet meer, maar wellicht wel nog verkoop voor het buitenland. Als iemand daar een goed adresje voor heeft: graag!

Maar het schiet dus op. Eindelijk.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *