Weggeefblog

Aangezien ik de garage aan het uitmesten ben, maar ook de kinderkamers en onze eigen kamer al heb aangepakt, ben ik voortdurend dingen aan het weggeven. Ik doe dat dan niet hier, maar wel via een apart blog http://gemuugthethebben.wordpress.com/

Daar zit soms ronduit brol bij (maar die iemand misschien wel nog kan gebruiken) maar ook echt leuke dingen. Sommige dingen zijn dan ook bijzonder snel weg, en dan zet ik ze op een datum van 2004. Zo hou ik voor mezelf overzicht van wat ik al allemaal heb weggedaan, maar staan die posts niet langer bovenaan.

Zijn er dingen die te lang blijven staan, dan gooi ik ze op Freecycle Gent, en zijn ze meestal snel weg.

Voor sommige dingen vraag ik inderdaad ook soms nog een klein bedrag, gewoon omdat ze destijds veel geld hebben gekost. Tsja.

In elk geval: u weet waar u moet zijn.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.