San Francisco

Helaas niet voor mij, nee. Deze morgen om zeven uur heb ik Bart afgezet aan station Sint-Pieters, en ik zal hem volgende vrijdag pas behoorlijk laat terugzien, als alles goed gaat.

Hij gaat dus naar San Francisco, op uitnodiging van Google. Business class, all-in, en een druk programma. Al moet ik zeggen dat het af en toe toch serieus meevalt: de eerste namiddag gaat hij al gaan zeilen, en er wordt duidelijk ook afgesproken met de vroegere Netlashcrew die nu in Silicon Valley en omstreken zit.

Tsja.

Ik wou dat ik meekon, uiteraard. Maar ik ben vanzelfsprekend niet het targetpubliek voor Google, en daarbij, het is niet alsof ik vrijaf kan nemen. Leraar: mooi beroep met veel vakantie, maar ge kunt die helaas niet kiezen.

En dus tel ik de dagen tot hij terug thuis is, en warm ik me intussen aan een kersenpitje. Al knuffelt dat niet zo makkelijk.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *