Verbouwingsupdate

Volgende week beginnen ze met een nieuw groot offensief, zijnde de vloer – eindelijk! – en Barts bureau. Meteen wordt ook de tuin aangepakt, enfin, toch de modderhoop. Kwestie van op Kobes communie toch proper te zitten.

Deze week zijn er een hoop ‘kleinere’ dingen gedaan:

* de RainMaster is eindelijk geplaatst: de waterpomp die ervoor zorgt dat de toiletten eindelijk met regenwater spoelen, en dat ook de buitenkraan regenwater geeft. De wasmachine zou daar ook op moeten zitten, maar dat is blijkbaar niet het geval nog, een foutje in de communicatie.

IMG_8532

IMG_8531

Alleen vind ik het ding bijzonder lawaaierig, vooral omdat hij in de inkomhal staat, en je hem kan horen doorheen het ganse huis. Wordt vervolgd, zeker weten.

* het dorpeltje onder de nieuwe deur, tussen mijn bureau en de berging, is eindelijk afgewerkt. Tot hiertoe was het eigenlijk een streep steengruis.

IMG_8530

* de wasmachine is eindelijk boven geraakt. Geen sinecure, als je weet hoeveel zo’n ding weegt. Maar bon, ze staat er, en ze staat er goed.

IMG_8536

IMG_8535

* de kleine radiator in Barts bureau is geplaatst, netjes verzonken in de nis waar vroeger het deurgat was

IMG_8533

* de folie is overal gehangen: in Barts bureau

IMG_8534

in de jongens hun badkamer

IMG_8537

en ook in onze badkamer. Die moet helaas nog eens herdaan worden, want a) ze is niet even hoog aan beide kanten b) de tekst is van buitenaf leesbaar, en dat is niet de bedoeling. Maakt eigenlijk ooit nog iemand eens winst, als ze voortdurend moeten herbeginnen?

IMG_8538

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.