Gegijzeld

In mijn eigen woonkamer, nog wel!

Vandaag zijn ze hier immers het plafond aan het herschilderen, samen met de witte muren. Omdat ik het echt niet zag zitten om alles te verhuizen, hebben ze gewoon alles afgedekt met plastiek. En toen kwam ik thuis, en kon ik nog met moeite binnen. De kinderen heb ik wijselijk maar in de opvang gelaten tot kwart voor zes: tegen dan was het hier weer leefbaar.

Om je een idee te geven:
IMG_7669

IMG_7670

IMG_7671

IMG_7672

En dat was dan de toestand in mijn bureau, waar ik me nog net heb kunnen tussenwurmen, en waar het pokkeheet was.

IMG_7673

Maar intussen heb ik wel een prachtig egaal wit plafond, wat een heel verschil maakt.

We gaan er ooit nog geraken…

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *