Here’s to you, professor!

Dat ik al jaren in het Tolkiengenootschap Elanor zit, dat heb ik hier al vermeld. Alleen heb ik het jarenlang wat laten slabakken. Op de laatste ledendag en FACTS heb ik me zodanig goed geamuseerd, dat ik meteen ook opperde om de Birthday Toast bij mij te laten doorgaan. Ietwat overmoedig misschien ging ik er van uit dat ons huis af ging zijn. Niet dus, maar veel problemen stelde dat eigenlijk niet.

IMG_7594

IMG_7593

We waren met zijn tienen, dronken op de professor zijn verjaardag om negen uur stipt, en kregen daarna een verkorte versie van Dirks inleiding tot het schrijven van Tengwar, de hele mooie Elfse tekens die Tolkien ontwierp voor zijn Lord of the Rings. Eenvoudig is het niet, maar intussen heb ik het vrij goed onder de knie, denk ik. Alleen moet ik nog wat blokken op de tekens. En ik was duidelijk niet de enige die laaiend enthousiast was.

Nu nog een mooie font vinden…

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *