Verbouwing: toestand voor het bouwverlof

Er is hier intussen al een aantal mensen zijn nieuwsgierigheid live komen bevredigen, maar ik wil voor u gerust nog wat foto’s posten van de voorlopige toestand van de verbouwing.

Hier beneden is alles intussen min of meer af geraakt, behalve dan de schilderwerken en de vloer, maar dat wisten we.
De oven zit er nog niet in omdat het een verkeerde was, maar volgende week zou die dan ook geïnstalleerd worden. Al het groen moet nog witgelakt worden, en de plafonds moeten ook nog afgewerkt en geschilderd worden. Dan gaan ook de ledstrips hun kapje krijgen, zodat ook die netjes afgewerkt zijn.

IMG_7509

IMG_7508

Intussen maken we er gretig gebruik van, en is vooral de enorme ruimte een gigantische luxe. Het geeft echt een zalig gevoel!

IMG_7507

IMG_7506

IMG_7505

IMG_7504

Ook boven ziet het er goed uit, al is dat laatste vooral uitzicht, momenteel: blijkbaar is het dak niet afgewerkt zoals het hoort, want op kerstavond in de namiddag moest ik boven zijn, en zag ik plassen liggen. In allerijl is de aannemer en de dakwerker opgetrommeld, en die zei dat er niks was opgespoten, zoals hij gevraagd en doorgegeven had. Als het dan zo begint te gieten, hebben we inderdaad problemen. Hij heeft het meeste voorlopig opgelost, maar er moeten grondiger oplossingen komen.

IMG_7510

IMG_7511

IMG_7512

IMG_7513

De douche is in principe gebruiksklaar, maar de glazen wand moet er nog komen, en er moet nog geschilderd worden. De ledstrips werken inmiddels al, zoals je kan zien.

Enfin, er is nog werk, maar het schiet wel op.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *