Laatste loodjes

Terwijl ik krampachtig mijn laatste examens er probeerde door te jagen, waren de werkmannen ook hier opnieuw bezig.

Er werd afwerking geplaatst boven de vensters, en de kastdeurtjes waren vrijdag trouwens ook alweer verdwenen om gelakt te worden in het atelier.

IMG_7470

IMG_7469

Intussen verbeterde ik vlijtig verder, en bleek de beloofde loodgieter niet op te dagen. Ha ja, want er is nog steeds geen water hier in de nieuwe keuken, wegens geen afvoeren, maar intussen staat de vaatwasser hier wel al nutteloos te wezen. En erg praktisch is het niet: hier de tafel, maar ginder het water. Enfin ja.

Uiteindelijk bleek hij niet te komen, wegens te lang vast op een andere werf. I am not amused. Morgen zou hij er wel moeten staan, om tien uur. Ik ben benieuwd. Mijn geduld begint op te geraken, mede door die verbeteringen. Ik loop hondemoe en lastig, en die problemen in de keuken maken het er niet beter op.

Die loodjes blijven maar komen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *