Zucht

Ik heb hier net twintig minuten in een halve paniek het ganse huis doorzocht, kieken dat ik ben!

Ik ben dan gisteren wel een hoop sinterklaascadeautjes gaan halen, de Skylanders had ik al gekocht toen het spel net uitkwam. Ik heb die samen met een hoop andere dingen die wachten op kerstdag, in een grote gele zak gestoken, en die zak veilig verstopt.

Zeer veilig dus.

Ik kon me echt voor de dooie dood niet herinneren waar ik die had gezet. Ik ben zelfs in de kamer van de slapende Merel geweest, om op de bovenste planken van haar kleerkast te gaan kijken.

Uiteindelijk viel mijn euro: in de berging van de larpkleren naast ons kamer, onder een tafeltje. Oef.

Ik ben soms toch zo’n kieken, he!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *