Disney’s Planes: weggeefactie

planes

Ik kreeg de vraag van de reclameregie: zie je het zitten om met de kinderen naar Planes te gaan kijken, de opvolger van Cars?

Tsja, stomme vraag natuurlijk.

En dus kreeg ik een duoticket opgestuurd, samen met een hele hoop leuke spulletjes. Ik liet de jongens elk iets kiezen – Wolf koos een jojo die niet langer dan een uur geleefd heeft omdat Kobe hem liet vallen, en Kobe koos een heel leuk notitieboekje – en de rest ga ik weggeven. Ik had eigenlijk willen wachten tot we de film gezien hadden, maar dat is niet zo evident: in de vakantie zaten we in Nederland, en de tickets zijn niet geldig op zaterdag, zondag en feestdagen. En wanneer kan je dan gaan, als er op woensdag muziekles is en je ook nog een kleuter van drie hebt? Juist ja.

Dus heb ik besloten om nu al de spulletjes weg te geven, en later nog wel eens de film zelf te bespreken. Ik heb links en rechts al prima recensies gelezen, de film zit dus wel snor.

Wat kan je krijgen van mij?

– Een stickervel
– een baseballpet in volwassen maat
– een kinderuurwerk
– een paspoorthouder en bagagelabel.

De afbeeldingen kan je bij Endimi terugvinden, ook zij mocht een pakketje weggeven.

Wil je graag meedingen naar een prijs, laat dan gewoon iets achter in de commentaren: ik laat Merel dan wel de onschuldige kinderhand spelen.

Meedoen kan tot maandag 11 november 22.00u. Veel geluk!

7 Antwoorden op “Disney’s Planes: weggeefactie”

  1. Ik doe graag mee! Leo is momenteel helemaal into vervoersmiddelen, dus ook vliegtuigen 😉 hij zou dit heel leuk vinden!

  2. Wout was uitgenodigd op een kinderfeestje met pannenkoeken en een cinema’tje om Planes te gaan kijken. Helaas hadden we al een andere afspraak. Na de pannenkoeken dus geen film voor Wout maar naar huis…
    Een stickervel zou al veel goed maken denk ik!!

  3. Ik wil ook wel meedoen voor de jongens. Vooral Hendrik zal er blij mee zijn. Zet hem op Merel!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *