Banners

Dat mijn blog veranderd was van server, een upgrade had gekregen, en daardoor de foto’s ook aanklikbaar zijn, dat had ik u al verteld.

Maar onze onvolprezen sysadmin heeft ook meteen nog even nagekeken waar ik ook alweer mijn banners moest uploaden, en me meteen ook de correcte gegevens doorgespeeld. Na al een jaar of drie met dezelfde vijf hoofdingen was ik er zo stilletjesaan zwaar op uitgekeken, maar n00b als ik ben, vond ik niet meer hoe of waar of wat.

Ik ben dus onmiddellijk in mijn foto’s gaan graaien, en heb een aantal nieuwe hoofdingen gemaakt, waaruit de pagina random kiest bij het laden. Ik geef ze u hier ook even mee, dan hoeft u niet noodzakelijk te gaan kijken. Al ziet u ze daar wel in het groot natuurlijk ^^

banner13

Getrokken in Rijsel, op het plein voor het Musée des Beaux Arts.

banner7

Vorige vrijdag getrokken aan de Blaarmeersen.

banner8

De laatste dag van de vakantie getrokken aan de Blaarmeersen.

banner9

Een beeld uit het Huis van Alijn.

banner10

De Hoge Venen, aan Mont Rigi.

banner11

De zee aan Cap Griz Nez.

banner12

Het strand van Dieppe

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *