De eerste verdieping krijgt vorm.

Ja ik weet het, het gaat hier vaak over die verbouwingen. Maar dat is dan ook iets wat me momenteel heel erg bezighoudt, en dat ik uitgebreid wil documenteren. Ha ja. Dus, voel u volledig vrij om alles over te slaan. Of gewoon naar de foto’s te kijken, die zeggen ook al veel natuurlijk.

Zo zag het er zondagmorgen uit, bij stralende zonneschijn:

verbouwing20

verbouwing21

Maandag, toen ik terug kwam van het werk, zag het er allemaal iets natter uit, maar vooral ook steviger.

verbouwing22

Je begint nu echt de contouren te zien van wat het zal worden, en ik vind dat het eigenlijk verbazend goed vooruit gaat. Moet ook wel, als het op 15 december volledig kant en klaar, geschilderd en al, moet zijn.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *