Elanor

Het was al veel te lang geleden, vond ik, dat ik de mensen van Elanor, het Vlaamse Tolkiengenootschap, nog had gezien. Ik ben daar al sinds jaar en dag lid van, was tot voor een paar jaar ook vrij actief als bard (voorlezen, vertellen en zingen), maar vorig jaar was het echt allemaal te druk. Geen ledendag, geen F.A.C.T.S. toen. Vorige jaren (2009, 2010) was ik trouw op post, en deden we ook samen iets qua voorstelling.

En dus vandaag opnieuw. Er was de Tolkienkwis, er was de obligate barbecue, er was harpmuziek, en er was vooral ook gezellig geklets. Ha ja, als je elkaar al zo lang kent en zo weinig ziet, is dat logisch, nee?

Elanor

elanor2

Eigenlijk hebben we deze keer weinig over Tolkien zelf gepraat, eerder over kostuums (we hebben dan ook een officiële kostumière in het gezelschap, die onder andere de kledij van The White Queen heeft gedaan), over praktische zaken zoals F.A.C.T.S. waar we uiteraard opnieuw staan, over Behekst Diksmuide, enfin, over vanalles eigenlijk.

Mocht u zin hebben om even kennis te maken, kom dan gerust kijken in onze facebookgroep, of op de website. Meer volk is altijd welkom, en des te gezelliger. En kom anders gerust een praatje slaan op F.A.C.T.S., ik zal daar zowat de hele tijd zijn, denk ik.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *