De loopgraven zijn weg!

Ik had er al een paar keer naar gevraagd, hoe het nu zat met die loopgraven, en wanneer ze gingen dicht zijn, maar blijkbaar was er iets met aansluitingen die niet logisch waren, en met een bijkomende buis. Vandaag zijn ze buiten eerst nog wat extra beginnen graven. Met de schop, in dit weer. Die mannen zijn bijna uit hun kleren gezweet, maar bon.

loopgraaf1

loopgraaf2

En daarna hebben ze zich met evenveel ijver gestort op het dichtgooien van de putten. Ik vind het zalig: geen loopgraven en massa’s aarde meer (enfin ja) maar gewoon van de voordeur naar het restant van de tuin kunnen wandelen.

loopgraaf3

Van de regenput is enkel nog het deksel te zien.

loopgraaf4

loopgraaf5

De twee jongsten hebben zich prompt op de zandbak gestort, terwijl Wolf naar de scouts was. Een dezer zet ik de tuin weer een beetje op orde.

loopgraaf6

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *