Zandbak

De nieuwe zandbak blijft hier een topper: er gaat vrijwel geen dag voorbij, of er wordt in die zandbak gespeeld. Gelukkig is het warm genoeg om de kinderen dan ook elke keer weer met de tuinslang af te sproeien, zodat niet het ganse huis vol met zand ligt. Of papa pakt hen één voor één op en draagt hen richting douche ^^

Vandaag gingen we oorspronkelijk met een vriend wifi gaan installeren bij mijn ouders, maar de vriend bleek ziek, dus nee. Alternatieve plannen: het Huis van Alijn. Maar toen lag Merel diep te slapen, en zaten de jongens zich zodanig te amuseren in de zandbak, dat ze liever thuis bleven. Van mij niet gelaten, ik heb wat zitten lezen en mozaïeken 🙂

Wolf bouwt kastelen, knikkerbanen, en zelfs een zetel.

zetel

zetel2

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *