Italiaanse dag

Twee weken geleden was er Amerikaanse dag, vandaag is er Italiaanse dag. Qua ontbijt is dat niks speciaals: Bart heeft een stevige espresso gedronken, en wij hebben gewoon de zondagse croissants naar binnen gespeeld.

Middageten: zelfgemaakte pizza, wat anders?

Snack: versgedraaide gelato, ofte aardbeienijs. Machtig lekker!

Avondeten: gegrilde broodjes met mozzarella, tomaat, basilicum, een snuifje peper en knoflook, en wat olijfolie. Alleen werden ze helemaal niet zoals wij ze soms op school krijgen, en moet ik ze wellicht effectief bakken in een hete oven, en niet onder de grill zetten. Ik ga het in september eens vragen aan onze kokkin. Lekker was het wel, maar niet zoals bedoeld.

En intussen blèrde Radio Italia door de boxen, en kregen we er de Italiaanse geratelde reclames bovenop. Het droeg alleszins bij tot de sfeer :-p

Eén antwoord op “Italiaanse dag”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *