Luie dag, alweer

Het regenrisico was me vandaag net iets te dreigend, en dus riskeerden we ons niet echt om naar de Feesten te gaan. En gelijk hadden we, trouwens, we zouden nogal nat geweest zijn.

In de plaats daarvan werd het een rustige dag: lang slapen, Muizenvallen spelen, koken, opruimen, en vooral ook naar kantoor rijden, om daar de geleverde zandbak af te halen. Ginder had ik een sterke man om het ding in de koffer te laden, hier thuis hebben Wolf en ik hem er dan samen weer uitgehaald. Ik ben beginnen vijzen, maar omdat de gaten niet voorgeboord waren, had mijn kleine elektrische schroevendraaiertje er nogal wat last mee. Ik ben dan ’s avonds nog bij de buren gaan vragen of een van hen een schroefboormachine had, en jawel: opgeladen en al šŸ™‚

Intussen was Wolf al opgehaald door zijn peter: foebal! Blijkbaar was er iemand van de vriendengroep wiens abonnement vandaag niet gebruikt werd, en dus kon hij mee. Helemaal in blauw en zwart gekleed, en met zijn sjaal die hij gekregen had de vorige keer: hij was er klaar voor! En ook doodop toen hij rond middernacht weer thuis kwam, maar bon, dat had hij er dan wel weer voor over.

Vakantie, quoi.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *