Kruidentuin

Ik had hier op mijn blog – op de pagina te geef/ te koop –  mijn oude zandbak gezet, en ernaar verwezen op twitter en facebook. En toen repliceerde er iemand dat dat eigenlijk een ideale moestuin of kruidentuin zou zijn. Hmm. De radertjes in mijn hoofd gingen aan het draaien, ik schrapte de zandbak van mijn blog, en sleepte hem achteraan in mijn kleine tuintje, waar de zon nooit schijnt en het altijd heel lang vochtig blijft.

Bart was zo lief wat aarde van vooraan (waar ik vrees dat we modderstromen gaan krijgen, als het eens begint te regenen) in emmers te scheppen en erin te gieten, ik werkte af met een laag potaarde, en plantte alle kruiden erin die al een tijd stonden te verpieteren op de vensterbank in de keuken: kruiden van de Ikea, van de Wok Away, van een verjaardag, nog overschot van munt die ik gered heb, dat soort dingen.

En dus staat er nu achteraan in de bak: peterselie, tijm, basilicum, munt, koriander, en een hoop zonnebloemen. Ik ben benieuwd, maar het ziet er alvast best fijn uit.

kruidentuin

Eén antwoord op “Kruidentuin”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *