Kamp

Morgen vertrekt hij op kamp, mijn Wolf. Vandaag zijn we nog snel om wat spullen gegaan, zoals een nieuw slaapmatje, en wat goedkope T-shirts die desnoods schielijk mogen overlijden op kamp. En meteen ook een paar nieuwe sandalen, maar dan níet voor op kamp, daar moet hij zijn oude en ei-zo-na te kleine paar maar gebruiken. Merel heeft en passant ook al een paar schoenen gekregen voor deze winter: een mooie solden, vandaar.

En omdat een en ander nogal uitgelopen was, hebben we dan maar gegeten in de Pizza Hut. Eigenlijk was thuis spaghetti maken even snel geweest, bij nader inzien: meer dan een half uur gewacht voor een kinderspaghetti voor Merel en een pizza voor mezelf. Ach ja…

Deze namiddag hebben we dan zijn verkleedoutfit bijeengezocht: het kampthema is Ice Age, en ik vond dat hij dan wel een holbewoner mocht zijn:

ice age

Vorig jaar was hij nog boer (en het jaar daarvoor tovenaar), en ik denk dat hij toen niet zo zal gezweet hebben als hij dit jaar wellicht wel zal doen. Ach ja…

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *