Proclamatie 2013

Het is dus weer zover: onze zesdejaars zwaaien af, en dat gaat zoals altijd gepaard met een ganse plechtigheid.

De muzikale intermezzi waren ook dit jaar weer apart:

– een zelfgeschreven gedicht van een van de leerlingen. Ik was ongelofelijk gevleid toen ze me vertelde dat het geschreven was op basis van een van mijn lessen, waarin we een tekst over filosofie van Seneca hebben gelezen, en meer bepaald over tijd. Tsja…

proclamatie1

Hierbij hoorde ook een stukje piano, en meer bepaald Mozart.

proclamatie2

– het nummer ‘Stay’ van Rihanna, begeleid door piano en gitaar. Het was dik in orde.

proclamatie3

– een filmpje, gemaakt door een van de leerlingen, oorspronkelijk voor de Uitvaart (Honderd Dagen in het GO!). Voor de proclamatie heeft ze het ietwat aangepast, tekst toegevoegd en foto’s erbij gezet. Prachtig. Ik wilde het uiteraard met u delen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *