Poort ingame Marode

Dat het weer een goeie avond was, gisteren. Zo’n éénavondslarp, dat is een rollenspelavond. Veel actie hoef je niet te verwachten, het is meer een kwestie van mensen ontmoeten, dingen uitpraten, dingen uitspelen…

Ik moet zeggen: ik heb me niet verveeld. Binnen brandde het haardvuur en was het lekker warm, buiten kon je – eind mei! – thermisch ondergoed best wel verdragen, maar daar heb ik niet van wakker gelegen. Ik ben veel te weten gekomen, heb met succes de verdediging van een halfork op me genomen in een proces, heb de nodige steenorken in elkaar geslagen (en zelf en passant serieus wat blauwe plekken opgelopen), en eigenlijk feitelijk een goeie avond gehad. Eentje waarin ik geen half moment gedacht heb aan het werk, aan thuis, aan de kinderen, aan alle klusjes die ik nog moet doen…

Het heeft de spinnewebben uit mijn hoofd gewaaid, en dat is het belangrijkste.

Poort26

Poort28

Poort40

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *