Jeansshorts

Ik weet niet hoe dat bij u zit of zat, maar mijn jongens verslijten jeans- en andere broeken aan de lopende band. Een paar dagen geleden vertrok Wolf met een broek in perfecte staat (ik had er nog op gelet) naar school, en kwam hij ’s avonds thuis met twee grote gaten op de knieën. “Ha ja, mama, ik was keeper!”

Zucht.

Ik koop dus enkel nog jeans uit de Hema of de H&M en dergelijke, voor gemiddeld tien euro per stuk, want lang gaan ze niet mee.

En nu ben ik een hele reeks shorts aan het maken. Ik zat me dat te bedenken toen ik een jeansbermuda van Wolf in handen had: waarom geef ik daar geld aan, als ik die zelf kan maken uit zijn kapotte jeansen? Want ja, aan de rest van de broek mankeert er meestal nog totaal niks. Dus zit er nu oranje draad in mijn naaimachine, en ben ik netjes broeken aan het inleggen. Moeilijk is het niet, als je een goeie machine hebt.

En Wolf heeft een hele reeks ideale broeken voor op kamp en zo. Double win.

Eén antwoord op “Jeansshorts”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *