Film

Dan krijg je plots het verzoek van een oudleerling die nu op het Rits zit, of hij me soms een dagje mag komen filmen. Niet voor uitzenden, gewoon als project voor school. Een soort human interest reportage, waarbij hij iemand in zijn gewone doen en laten laat zien, en dan bij het uitoefenen van een hobby.

Tsja, weinig hobbies zijn zo fotogeniek, kleurrijk en spreken zo tot de verbeelding als larp. En dus stond Kamiel deze middag om half twee aan mijn lokaal om een les te filmen (gegeven door mijn stagiair, die net dan ook controle van ’t unief had, oh Murphy), om me daarna te volgen naar huis, te zien hoe ik alles bijeengraaide van gerief, en dan te komen filmen in Mol, op de Poort.

Tsja. Ik weet dat het niet voor uitzending bestemd is (of ik had nooit toegezegd), maar ik hoop dat ik het toch te zien krijg.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.