Sneeuw

Tsja, waar kan je het anders over hebben op een dag als deze?

Sneeuw dus.

Ik pakte de jongens stevig in, en papa ging te voet met hen door de sneeuw met de slee naar school. Ze genoten ervan, denk ik.

sneeuw01

sneeuw02

Zelf zette ik ons meisje af, en reed voorzichtig richting mijn school.

Daar nam ik in de speeltijd een paar fijne foto’s:

sneeuw03

sneeuw04

sneeuw05

en ook vanuit mijn lokaal was het zicht prachtig:

sneeuw06

Tussen twaalf en een geef ik normaal gesproken les aan de zesdes, maar meer dan de helft van de klas was op museumbezoek, en dus kon ik niet echt leerstof geven, enkel toezicht houden. En toen vroegen een paar zesdes of ze een sneeuwman mochten maken, zo buiten mijn venster, zodat ik ze nog in de gaten kon houden. Uiteraard.

sneeuw07

sneeuw08

Enfin ja, de meisjes maakten een sneeuwman, de jongens hielden het bij één enorme bal.

Over de middag had ik toezicht aan de schoolpoort (pasjescontrole), en toen maakte ik de kapitale fout om op te merken dat ik zelfs nog niet één sneeuwbal op mij had gehad. Foutje. Goh ja, je weet dat het een goed sneeuwgevecht was, als je make up uitgelopen blijkt te zijn ^^

Al bij al heb ik dus niet echt last gehad van de sneeuw. Ik ben alleen benieuwd voor morgen, wanneer het nog eens lekker vriest op die sneeuw. Ik vermoed dat het dan nét iets gladder zal zijn. Dat belooft, want morgen ben ik het die de jongens met de slee naar school brengt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *