Huismerk

Nee, dan heb ik het niet over de eigen merken van de grote warenhuisketens, maar wel van die merken die hier standaard in huis komen.

Er zijn producten die ik koop al naargelang in welke winkel ik ben. Het merk doet er niet toe, als het maar Weense worstjes, of appelmoes, of vochtige doekjes zijn.

Maar voor bepaalde dingen zweer ik bij vaste merken.

– parfum: al sinds jaar en dag is dat Trésor van Lancôme. Ik ben bijzonder gevoelig voor parfums, en word misselijk van de meeste geuren. Dit is dus mijn lijfgeurtje, en blijkbaar herkennen mijn leerlingen me er zelfs aan.

– shampoo: Elsève. Ik durf al eens wisselen tussen de verschillende soorten, maar zal mijn haar nooit met iets anders wassen.

– WC-papier: het stevige papier van low budgetmerk 365 van Delhaize, met die kleine paarse roosjes op. Stevig en goedkoop.

– boterhamsmeersel: Vitelma light.  Mét Omega 3 en 6 :-p

– Kwatta Choco. Ik heb al veel andere soorten geprobeerd, en alleen Côte d’Or komt nog in aanmerking, maar die is wel duur.

En u? Heeft u zo van die producten waar u bij zweert? Die ik dus ook eens zou moeten uitproberen?

4 Antwoorden op “Huismerk”

  1. Ik koop heel veel supermarkt huismerken maar hier komt alleen échte cola binnen en echte nesquick. En pure chocolade van cote d’or om warme chocomelk mee te maken. En voor in bad/douche enkel de producten van sanex wegens zwaar allergisch aan veel andere producten.
    En voor de rest ruiken wij naar hetzelfde want zelfde parfum en shampoo 🙂

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *