Stima giveaway

Vrijdag en zaterdag zat Bart de hele dag op het Stichting Marketing Congres, en kwam hij thuis met de grootste goodie bag die ik al gezien had: een grote stevige sporttas vol.

Kunstmest, allerhande Niveaproducten, een lottoformulier van twee euro, gadgets van allerlei slag, kaarsjes, notablokjes, chocolade, een setje om zelf klavertjes vier te kweken, chips, bier, deodorant, en zo kan ik eigenlijk nog wel even doorgaan.

Er zaten echter ook een paar dingen bij waar wij niet bepaald een nut voor hebben. En die geef ik dan met plezier weg, natuurlijk. De eerste die in de commentaren bij deze post één van de dingen claimt (niet gulzig zijn, je moet kiezen), krijgt het toegestuurd of mag het afhalen.

1. Een cinematicket voor Utopolis, nog geldig tot maart 2013. Voor ons is Mechelen en omstreken een beetje ver, de benzine zou ons meer kosten dan het ticket waard is.

2. Een zakje met 14 Senseo Pads, Intenso. Af te halen hier in Wondelgem of bij Wijs.

3. en 4. Een doosje van drie nieuwe soorten L’Or Espresso capsules, voor een Nespressomachine blijkbaar. Af te halen hier in Wondelgem of bij Wijs.

5. ColorPassPort by Black&Blanche. Een houdertje met 4 kaarten, die elk recto verso bedrukt zijn met een trendkleur. Zo kan je de kleuren zien waarbij je de trendkleur perfect kan combineren. Af te halen hier in Wondelgem of bij Wijs.

Ik heb het gevoel dat ik een paar dingen vergeet, maar bon, da’s dan desnoods voor een latere post.

8 Antwoorden op “Stima giveaway”

  1. Utopolis is voor ons een stuk dichterbij en binnen twee weken gaan we met de zoon en en paar vrienden voor zijn verjaardag een filmpje kijken daar.

  2. Ik heb ooit meegeholpen om die tassen te vullen. Ik was stagiaire in een reclamebureau en we mochten gratis naar het congres in ruil voor een dagje sporttassen vullen. Na afloop kregen we er ook een, ik heb er als kotstudent nog meer dan een week deugd van gehad.

  3. Ilse: kan je eens je adres mailen?

    Veerle: we moeten eens afspreken dan. Sowieso.

    Annelies: ik zal ze bij het cadeautje voor Aidan leggen *zucht*

  4. Ik hoop dat het geen kleertjes zijn kleiner dan 9 maand in dat cadeautje, anders zit er een probleem aan te komen (reuzebaby)… 😉
    Ik heb woensdagnamiddagen vrij trouwens, just so you know.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *