Better Back

Het is dus gisterenavond weer in mijn rug geschoten, door Merel in haar bedje te leggen. Gelukkig is het deze keer niet zo erg: ik heb nog al mijn bewegingsvrijheid, loop niet krom, en moet ook mijn krukken nog niet bovenhalen. Maar het doet dus wel verdomde zeer.

Ik heb deze voormiddag een aantal oefeningen gedaan op de Wii om mijn rugspieren wat te versoepelen, maar het heeft niet geholpen, helaas. Ik vermoed dat het deels aan mijn bureaustoel ligt. Niet dat het geen goeie is, maar hij is niet specifiek ontworpen voor iemand met een hernia.

Ik had eerder al eens zitten kijken voor zo’n speciale rugsteun voor op een stoel en in de auto, maar had zitten twijfelen: wat als het niks voor mij is? Als het mij niet helpt? Dan heb ik meer dan 100 euro uitgegeven voor niks.

Ik zette dus de volgende oproep op mijn Twitter en Facebook: “Heeft iemand soms een ergonomische rugsteun die ik eens mag lenen? Ik wil die uittesten vooraleer er zelf een te kopen. #dtv”

Links en rechts kreeg ik wel een antwoord van iemand die er eentje aanraadde, maar dat was het zowat. Tot ik een tweet kreeg van de baas van Partena:

tweet1

En ietsje later kreeg ik een telefoontje, en zat er daarna een mailtje in mijn inbox:

Beste mevrouw Rombaut,

De betterback zal na de middag voor u klaarliggen in het hoofdkantoor van Partena aan de Coupure Links 103 i
in Gent.

U kan deze gedurende 1 week vrijblijvend testen.

Meer informatie over de betterback vind u op onze webshop www.partena-gezondheidshop.be. U vindt er ook de link naar onze gids voor een rugvriendelijker leven.

Brengt u de betterback na gebruik terug naar het kantoor of naar de winkel in Oostakker?

Succes ermee!

Vriendelijke groeten,

Stéphanie Reynaert
Coördinator Partena Gezond

Als dat geen service is, dan weet ik het ook niet meer! Als ik nog geen klant was van Partena, ik ging het nu wel overwegen. En morgen rijd ik dus om die BetterBack. Ik ben benieuwd.

3 Antwoorden op “Better Back”

  1. Ja lap, zeggen dat ik twee weken geleden m’n ouders hielp bij het opruimen van hun zolder en zo’n ding mee op’t containerpark heb helpen kegelen; had ik dat geweten … :-S

  2. We hebben ook een ruggesteun ter uwer beschikking, reeds vroeger vermeld als antwoord op uw twitter

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *