Verkavelingsperikelen

Omdat onze architecte die het voorontwerp heeft getekend, intussen bevallen is en verzuipt in het slaaptekort en het werk, heeft ze ons doorverwezen naar iemand anders. Iemand in wie ze het volste vertrouwen heeft, die met dezelfde programma’s werkt, en die ook al geregeld samengewerkt heeft met de projectplanner met wie wij willen werken.

Renée kwam vandaag langs met de afgewerkte dossiers voor de verkavelingswijzigingaanvraag (’t is dat het niet op het Scrabblebord kan, of het zou de max van een woord zijn), in respectievelijk vier- en zesvoud. Ik moet er nog de bewijzen van aangetekende verzending naar de mensen die ik niet persoonlijk kon bereiken, bijsteken, en dan kan ik alles gaan indienen. Het zal voor volgende week donderdag zijn, dan heb ik daar tijd voor.

De architecte had alles al digitaal naar de mens van Stedenbouw doorgestuurd, en voor hem zag het er goed uit. Oef.

Op hoop van zege.

2 Antwoorden op “Verkavelingsperikelen”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *