Drieskensfeesten

Dit bericht is geschreven voor en gepost op Gentblogt. De foto’s zijn daardoor wel aanklikbaar 🙂

Al meer dan twintig jaar worden in Wondelgem de Drieskensfeesten georganiseerd. Pal op ‘t dorp, tegenover de kerk, ligt namelijk de hoeve Lootens. Het is nog steeds een opvallend gebouw tussen alle villa’s in het verstedelijkte gebied: een oude hoeve met groene luiken en een echte boomgaard ervoor. Sinds de laatste boer gestorven is, wordt de hoeve omgebouwd tot cultureel ontmoetingscentrum, vooral dankzij de inzet en de geldelijke steun van een hoop vrijwilligers. Hierover krijgt u in een later artikel meer info, beloofd.

Maar vandaag werd er eigenlijk vooral van het goede weer genoten. Half – wat zeg ik, zowat gans – Wondelgem was afgezakt naar de hoeve om er iets te eten of te drinken, mee te doen met de dansinitiaties, te luisteren naar het concert, en intussen de kinderen te laten meespelen met de Circusplaneet, op het boerenpaard te laten zitten, eendjes te laten vissen, of gewoon rond laten crossen op het terrein zoals alleen kinderen dat kunnen.

Maar beelden zeggen meer dan woorden, en die krijgt u dan ook van ons.

Drieskensfeesten 2012[+]Drieskensfeesten 2012[+]Drieskensfeesten 2012[+]Drieskensfeesten 2012[+]Drieskensfeesten 2012[+]Drieskensfeesten 2012[+]Drieskensfeesten 2012[+]Drieskensfeesten 2012[+]Drieskensfeesten 2012[+]Drieskensfeesten 2012[+]Drieskensfeesten 2012[+]Drieskensfeesten 2012[+]Drieskensfeesten 2012[+]Drieskensfeesten 2012[+]Drieskensfeesten 2012[+]

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *