Erop uit (of toch een klein beetje)

Kobe voelde zich vandaag toch al wat beter, dus gingen we eten in Ikea, waarna zij even konden spelen, en ik wat kleine dingen kon halen, zoals een nieuwe spiegel, plantenpotten voor in de klas, een roostertje voor de strijkparels, dat soort onzin. Echt veel te veel had ik niet mee, tenzij dan qua planten. De Platycodons zijn er veel goedkoper dan in de Aveve of de Brico of zo, en een van onze grote palmen in de living was eraan, dus heb ik maar een nieuwe meegebracht. En een Kurkurma. En nog eentje dat vree wijs is, maar waarvan ik de naam niet ken.

Op die manier waren we ook telkens maar tien minuten verwijderd van huis, en was Kobe altijd wel in de buurt van een toilet. Ik heb voor het zekerste maar een reserveonderbroek in mijn tas gestoken, maar het was gelukkig niet nodig.

Daarna zijn we nog naar de kapper gereden, want mijn haar werkte al van voor Tunesië op mijn zenuwen. Ze heeft het goed kort gezet, en de jongens hebben intussen in boekjes zitten bladeren en met de honden gespeeld. Ik kreeg er nog een pracht van een cappuccino bovenop, zij elk een glas water, en ze mochten elk een Nickelodeon tijdschriftje mee naar huis nemen. En dat voor twintig euro, ze zal er nog geld bij ingeschoten zijn :-p Ik heb echt wel de max van een kapster!

Hoewel we eigenlijk nog tijd hadden om nog even naar DOK strand te gaan, en er quasi moesten passeren, wilde Kobe naar huis. Hij zag weer wat bleekjes, en was moe. Het ventje is dus toch nog steeds niet zoals het moet. Arm kleintje. En dat zo vlak voor zijn verjaardagsfeestjes. Hopelijk is hij er tegen dan wél bovenop.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *