Tuin

Ik vergeet dus steevast, bij klusjes, een foto te nemen vóór de werken, alleen achteraf denk ik eraan.

Maar bon, Wolf en ik hebben dus serieus hard in de tuin gewerkt gisteren en vandaag, aangezien Kobe nog altijd niet in orde is. Niet echt meer koorts, maar nog steeds diarree, dus we mogen niet uit de buurt van een toilet gaan. We hadden eerlijk gezegd gepland om met oma en opa naar het kasteel van Gaasbeek te gaan, maar het zal dus duidelijk voor een andere keer zijn.

Het hele tuinpad aan de brievenbus was overwoekerd: een grote vlinderstruik waar dan nog eens een blauwe regen zich in uitgeleefd had. Het resultaat was een donker gat vol dode takken en veel te veel groen, zodat de rhododendron die er onder staat, geen licht meer kreeg, net zoals de hibiscusstruik ernaast.

We hebben er drie grote tuinzakken vol afval uit gehaald, die Bart gelukkig mee heeft helpen vullen. Ik heb dan ook nog hier en daar verder gesnoeid en ingegrepen, en het ziet er een stuk beter uit.
We zijn dan toch nog naar de Aveve geraakt, en hebben er sierschors gekocht, en het donkere hol ziet er nu veel beter uit.

Het is nog een behoorlijke wirwar van takken, maar die boom gaat op termijn toch verdwijnen. Alleen nu nog even niet.

tuin

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *