Rapport tweede leerjaar

Wolf is naar huis gekomen met een behoorlijk rapport. De meeste mensen zouden zeggen: schitterend, en dat is het in veel opzichten ook, maar het is voor verbetering vatbaar. Voor wiskunde heeft hij 96,4%, dus dat is wel ok. Hij maakt van die kleine verstrooidheidsfoutjes, en vaak ook fouten van te rap te willen zijn. Maar we doen daar dus zeker niet moeilijk over :-p

Voor Nederlands heeft hij schitterende punten, behalve voor schrift: daar zit hij zelfs onder het gemiddelde. Als ik er zijn aparte rapporten bij neem, kan het ook niet missen: hij schrijft slordig, onregelmatig, en op het laatste rapport had hij zelfs maar een vijf, omdat hij blijkbaar dubbelgebogen met zijn neus op zijn blad zat. Dat moet dus echt beter, en vandaar dus ook mijn voorbehoud bij dat schitterende rapport.

Rapport Wolf 05-12

De juf schrijft: “Proficiat voor je mooie resultaten! Wat was het fijn om jou in de klas te hebben! Je bent een vriend voor iedereen. Weet dat je volgend jaar ook bij mij welkom bent! Juf Brigitte”

rapport Wolf 12-06

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *