Salade met aardbeien en scampi

Ge moet dus duidelijk niet altijd veel tijd hebben om Weight Watchers te eten :-p

Op dinsdag moet ik lesgeven van 9.20u tot 10.10u, en dan pas weer vanaf 12.05u. In de tussentijd rij ik weer naar huis, om hier alle mogelijke werk te doen – huishouden, administratie, planning, verbeteren, dat soort dingen.

Om twintig voor twaalf keek ik snel even wat er te eten viel op school, en beide opties waren nogal vettig en calorierijk. Hmm. Ik ben in actie geschoten, heb tien scampi uit de diepvries gevist, snel ontdooid en in de pan gegooid met wat curry en peper en zout. Tegelijk heb ik een grote poot sla in een diep bord gesmeten, met wat gesnipperde aardbeien en een honing-mosterdvinaigrette. Dat lijkt misschien een rare combinatie, maar sinds ik het ooit op restaurant in die combinatie kreeg, doe ik zeer graag verse aardbeien in een salade. De intussen gebakken scampi deed ik in een apart potje, en ik nam het boeltje mee naar school.

Daar warmde ik om 13.00u de scampi op in de microgolf, deed ze over de sla, en at met smaak het geheel op. Meer dan genoeg, en veel jaloerse blikken van de collega’s. En vooral eigenlijk feitelijk vijf minuten werk.

En gij nu.

2 Antwoorden op “Salade met aardbeien en scampi”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *