Motor

2003-suzuki-savage.jpg

Gisteren heb ik gebeld naar de garage, en vandaag komen ze hem ophalen om hem in orde te zetten: mijn motor.

Het ding heeft twee jaar stilgestaan, gewoon schandalig. Maar ter mijner verdediging: zomer 2010 was ik zwanger van Merel, en dan lijkt het me nogal onverantwoord met een motor te gaan rijden. En vorig jaar hadden we een kutzomer en zat ik met een baby, en dan is een motor ook niet echt praktisch. Het is er dan ook nooit van gekomen om hem in orde te (laten) zetten. Hij heeft stof en roest staan vangen in de garage hiernaast, helaas.

Maar nu begon het te kriebelen: prachtig weer, en een aantal uitgelezen gelegenheden om hem te gebruiken. Volgende week is er namelijk GWP-week (project/schoolreisweek) en moet ik in ’t stad of aan ’t station staan, midden in het spitsuur. Alleen ben ik wellicht iets te laat in gang geschoten: het lijkt me sterk dat ik mijn beest terug heb tegen volgende week maandag. Maar bon, dan toch later op de week. Yay!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.