Sinterklaas

Hij kon het niet laten om toch nog even langs te komen, de goeierd.

Aangezien Wolf en Kobe hun cadeautjes zondag al hadden gekregen (elk een spelletje voor de Kinect en samen een doos Lego Heroica, en van Koen en Else respectievelijk een telegestuurde helicopter en een setje ridders voor het playmobil kasteel) was er nu enkel nog snoep. En een hele grote pluchen Ikea haai, en voor elk (maar die staan niet op de foto, dat is me ’s nachts pas te binnen gevallen toen ik op was met een zieke Merel) een Spöka, een klein kleurveranderend nachtlichtje, zodat ze hopelijk binnenkort eindelijk in het donker slapen.

Haai

Met die haai is er al gevochten, geworsteld, achter elkaar gezeten, en ook Merel heeft er al op gesurft (lees: ze ligt er languit op, breed grijnzend, terwijl Wolf haar verderduwt). Oh, en hij verandert blijkbaar van bed, want ze willen er om beurt mee slapen.

Eén antwoord op “Sinterklaas”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.