Alles moet weg!

Ik heb de laatste week gespendeerd aan het opruimen van de zolder. Je kon er niet over of door, en onze kamer zelf stond ook al vol met gerief dat naar diezelfde zolder moest. En als ik zowat het ganse huis eens wil opgeruimd krijgen, dan begin ik best met díe kamer waar eventueel overschotgerief naar toe moet. Zoals dozen van dingen die nog in garantie zijn.

Zoals altijd lagen er een hoop spullen die ondertussen overbodig zijn geworden. Of dingen waarvan ik vroeger dacht dat ik ze wilde houden, maar die intussen weg mogen. Of waarvan ik weet dat, als het origineel kapot gaat, ik een nieuw iets koop, en niet de backup die op zolder ligt.

In elk geval heb ik nu een aantal dingen die ik kwijt wil, waar ik ABSOLUUT geen geld voor wil, maar die nog te goed zijn voor de vuilbak. Als ik ze niet kwijt geraak hier, dan gaan ze naar het kringloopcentrum. Er is maar één caveat: je moet het zelf komen halen. Als je iets wil: laat hier iets achter in de comments, mail me, of twitter. Of vraag het gewoon :-p

1. Hek

weg1

2 panelen, en in één daarvan een deurtje


2.Krabpaal
‘verkocht’ aan Femke!

weg2


3. Bijzettafeltje
mee met Shura!

weg3


4. Luster Voor Anthony

weg4
5.Tapijt Christina kan het gebruiken 🙂

weg5
6. Poefje Mag, ondanks de bezwaren van Greet, gaan resideren bij Karel

weg6
7. Brievenbus

weg7

Was een noodoplossing voor ons. Sluit nog perfect. Bovenaan aan het randje zie je een klein beetje roest, en het vierkant vooraan zijn lijmresten van het plakkaatje dat erop hing.
8. Matrassen

weg8

Drie oude matrassen, beetje stoffig intussen. We hielden die als logeermatrassen en die hebben daar ook vaak voor gediend. Nu we wat ouder worden, willen onze logés meer comfort :-p
9. Plafondlampen

weg9

Twee identieke stuks. Weg wegens spuuglelijk en nog van de vorige eigenaars: de rand is echt wel goudkleurig metaal, maar dat zie je niet zo goed op de foto.
10. Vitrinekastje Het mag gaan pronken bij Annelies

weg10

Destijds (vijftien jaar geleden) gekocht voor mijn schildpadjescollectie. Houten frame, glaswerk en een werkende spot bovenaan. In quasi perfecte staat (zo goed heb ik nu ook weer niet gekeken)

9 Antwoorden op “Alles moet weg!”

 1. jeetje, als ik tot bij jou zou kunnen geraken zou ik je met plezier verlossen van die vitrinekast en van de plafondlampen…

 2. hmm, kunnen er in die vitrinekast nog extra rekken in geplaatst worden? wat zijn de afmetingen daarvan?

  knufs
  Kim

 3. Het tapijt vind ik mooie kleuren hebben. Als je het echt kwijt wil, haal ik het graag af.
  Met benieuwde groet
  Christina

 4. Dat poefje doet mij zo hard denken aan mijn kindertijd bij m’n grootmoeder thuis. Ik kan er helemaal niks mee doen, maar ‘k zou er zo hard voor gaan als ik zou mogen van Greet.

  *kijkt nog eens heel lief in haar richting*

 5. Die oude bauwe matras vind ik er heel mooi uitzien en lijkt me erg zacht en lekker liggen. Ik vind het gewoon een lekker matras zoals het eruit ziet. MvG Martin.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *