Zwemmen… of net niet.

Hmpf.

De jongens vroegen al lang of we nog eens gingen zwemmen, dus had ik dat voor vandaag gepland. Bart zag dat niet zitten voor de middag, want hij wil rustig wakker worden en dan boodschappen te doen. Geen nood, het zwembad was open tot vijf uur. Alleen… Merel moest slapen, en sliep om drie uur nog steeds. We hebben haar dan maar wakker gemaakt en haar fruitpap gegeven. Veel wilde ze er niet van eten, en het middageten was ook al niet zo vlot binnengegaan. Bon, wij dan maar met pak en zak aangezet richting Zomergem. Aan het zwembad zelf viel mijn euro: ik had Merels zwempampertjes in de badkamer laten liggen! Goed bezig…

Ik heb de jongens dus afgezet, en ben met een brullende Merel naar mijn ma gereden, om daar te wachten. Merel bleef maar huilen en reageerde vreselijk onwennig bij mijn ouders, ik mocht haar gezichtsveld niet verlaten. Maar best dus, dat ik er niet mee gaan zwemmen ben. Al baalde ik wel: ik had er echt zin in om in het water te spelen met mijn jongens.

Zal nog wel eens lukken, vermoed ik, gezien dit rotweer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *