Tweede Pinksteren

Vandaag was dan misschien wel een verlofdag, Bart had zodanig veel werk dat hij toch naar zijn bureau is getrokken: op een dag als deze wordt hij niet gestoord, en kan hij behoorlijk wat werk verzetten.

Ik trok daarom met de kinderen naar mijn oma, want die hadden we al een tijdje niet meer gezien, en we moesten nog een foto van Wolfs communie afgeven. We hebben er rustig zitten kletsen, ik heb Merel haar groenten gevoederd, en ik heb haar via de iPad een hoop foto’s laten zien. Lang leve dataconnecties šŸ™‚

omoe1

omoe2

Daarna mochten we bij mijn ma gaan eten: een favoriet van de kinderen, zijnde fish sticks. Merel werd er eerst geknuffeld en gepampeld, en vloog daarna een bedje binnen voor een stevige tuk.

De jongens speelden met opa, en ik kon ongestoord kletsen met mijn moeder. En eigenlijk was dat behoorlijk fijn šŸ™‚

En om de dag voor de kinderen af te ronden, bakte ik nog pannenkoeken ’s avonds. Meer moet dat niet zijn, op zo’n verlofdagje.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.