Fotootjes

Omdat we morgen naar mijn schoonouders gaan voor vaderdag, wilde ik nog een cadeautje meenemen. Alleen… Wat geef je iemand die al alles heeft, en geen alcohol mag drinken? Niet de obligate fles wijn dus, hoe goed die ook mag zijn.

Omdat ik weet hoe erg Jeroom op foto’s is gesteld, zeker als die van zijn kleinkinderen zijn, heb ik daarstraks nog snel een paar foto’s genomen, een aantal oudere foto’s geselecteerd, alles op stick gesmeten, ben naar de fotowinkel in Mariakerke gereden, heb daar ter plekke 36 foto’s laten afdrukken en één vergroting, heb die laatste in een kadertje laten steken en heb er een albummetje bij gekocht. En thuis heb ik dus nog alle foto’s ingekleefd en er commentaar bij gezet.

drietjes

MerelWolf

inband

Ik hoop maar dat hij het leuk vindt, maar eigenlijk weet ik nu al zeker van wel 🙂

Eén antwoord op “Fotootjes”

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.