Waterlelies

Gisteren, tijdens de fotoshoot, trok Marc (de eigenaar van de tuin en goeie vriend van mijn ouders) plots zijn schoenen, kousen en jeans uit, en stapte in het ijskoude water. Hij plukte er drie van de prachtigste bloemen die er zijn. Eentje ervan heb ik aan mijn ma gegeven, twee ervan heb ik zelf in een schaal gelegd in de woonkamer. Ze houden amper twee dagen, maar ik ben er wel stapelzot van. Prachtig, toch?

waterlelies

2 Antwoorden op “Waterlelies”

  1. heel mooi, zeker deze met die prachtige kleur!

    Ik ben hier trouwens onlangs nog maar verzeild geraakt en heb wat zitten teruglezen. ik peins dat wij niet ver van mekaar wonen :-). We delen dezelfde doktersgroepspraktijk in elk geval! En dat speeltuintje waarover je onlangs schreef, dat is onze vaste pleisterplek op woensdagnamiddag. Leuk om zo herkenbare dingen tegen te komen!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.