Communiefoto’s

Onze Wolf doet op Hemelvaart zijn communie, en al hadden we intussen wel al kleren, we waren nog steeds niet aan foto’s toegekomen.

Deze middag hebben we na school snelsnel een paar sandwichkes gegeten, hebben de mooie kleren aangetrokken, en zijn naar Zomergem gereden. Vrienden van mijn ouders hebben namelijk de meest fantastische tuin, met een prachtige vijver, maar ook een boterbloemveld waarin twee ezeltjes staan. We zijn een serieus tijdje zoet geweest met een professionele fotografe, maar ik denk dat de foto’s echt wel geslaagd zullen zijn. Wolf wilde ze perse daar, ook al omdat ook onze trouwfoto’s daar vijftien jaar geleden genomen zijn.

Ik kijk uit naar het resultaat. We hadden in elk geval een zalige namiddag.

2 Antwoorden op “Communiefoto’s”

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.