Vanillewafels

wafels

Ik ging deze voormiddag vanillewafels bakken, naar een recept dat ik gezien heb op VT4 bij Goe Gebakken. En toen moest Merel extra in bad en kwam de hondenwandelaar uitgebreid verslag doen over hoe Catullus het had gesteld (Prima, trouwens, alles is dik in orde) en was er plots niet genoeg tijd meer, al stond al mijn gerief al klaar en was de vanilleboter al gemengd. Ik heb alles dan maar weer in de ijskast gezet, en ben met de kinderen naar mijn ma vertrokken.

Daar hebben we een heerlijke middag en namiddag gespendeerd (sleutelwoorden: zon en zandbak) en hebben nog een bezoekje aan mijn grootmoeder gebracht. Thuisgekomen heb ik twee zwarte zandmuizen in de douche gestoken, alvorens buiten te eten en hen in bed te stoppen.

En toen stond mijn deeg daar nog, en moest ik toch nog gans de keuken opruimen, afwas doen, machine uitlegen en opnieuw opvullen, en nog zo’n paar klusjes. Ideaal om tussendoor de vanillewafels te bakken, want die moeten telkens een drietal minuten bakken.

Maar ze zijn lekker, echt waar! Ideaal voor morgen, wanneer Gwen komt met de kinderen šŸ™‚ Geef toe, ze zien er goed uit.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.