Center Parcs dag 3

Vandaag gaat het al een pak beter, gelukkig maar. Ik ben toch ook soms zo’n onnozele trien, he.

Deze voormiddag begon dus weer lekker rustig (toch handig als de broodjes en croissants gewoon aan huis geleverd worden), en tegen een uur of tien zijn we gaan zwemmen. De jongens hebben me het hele zwembad meegetroond: de twee buisglijbanen, de stroming, het golfslagbad, het buitenzwembad, het peuterbadje… Merel vond het ook heel erg leuk, zo te zien: lekker drijven in mama’s of papa’s armen in het warme water. Dik in orde!

CP1

Het was zelfs zo fijn dat we maar meteen in de namiddag opnieuw gaan zwemmen zijn, tot bijzonder groot jolijt van de jongens. Merel had er deze keer wél snel genoeg van, zodat ik eerder ben teruggekeerd met haar, en haar in haar bedje heb gestopt. Zelf vond ik het ook niet zo erg, want de koppijn begon weer erger te worden.

Soit, er is wel volop genoten vandaag, en meer moet dat niet zijn.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *