Feestje

Kim, een van mijn beste vriendinnen uit de humaniora, is veertig geworden eerder deze week. Ze gaf een drink vanavond, met the usual suspects. Tsja, als je elkaar al 28 jaar kent, dan begin je ook elkaars vrienden wat te kennen :-p

Ik had me voorgenomen eens níet een grote klep op te zetten, maar heb me laten vangen door Sven, die me uit mijn kot heeft gelokt. En dus heb ik weer eens een tijdlang het hoge woord gevoerd, terwijl dat niet mijn bedoeling was. De aard van het beestje, zeker?

In elk geval, bedankt voor een fijne avond, Kimmetje!

Eén antwoord op “Feestje”

  1. Maar allez, Gudrun, ge wist toch op voorhand dat dit onmogelijk ging zijn. ;p

    Maar ik geef toe, Sven is goed in mensen uit hun kot lokken…

    Graag gedaan, blij dat je je amuseerde. 🙂

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.